7-daagse workshop ‘Schrijf je eigen levensverhaal’ zomer 2023

7-daagse workshop ‘Schrijf je eigen levensverhaal’ zomer 2023

Zou je het fijn vinden om je verhaal in alle rust op papier te zetten? Maar weet je niet hoe je moet beginnen? In een ontspannen sfeer schrijven en reflecteren en ondertussen genieten van een prachtige omgeving en de mooie dingen van het leven. Schrijfervaring heb je niet nodig. Behalve het schrijven is er voldoende gelegenheid om de authentieke sfeer van de omgeving te proeven en kennis te maken met de Portugese manier van leven. Er staan leuke activiteiten op het programma om de regio en de (eet)cultuur te leren kennen. Alle maaltijden zijn inbegrepen.

Het is op de eerste plaats vakantie, dus we werken in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Meld je aan


Inhoud

Op reis, als je afstand hebt van je gewone leven, leer je jezelf vaak beter kennen. Reizen is ontdekken, proeven, ruiken, luisteren, kijken en voelen. Met al je zintuigen ervaren wat een andere omgeving met je doet, hoe alles op je inwerkt en doorwerkt. Niet alleen je indrukken verwerk je, maar ook reflecteer je op je ervaringen en dat helpt je bij het schrijven en boort een extra laag aan in je verhaal.

Tijdens de workshop maak je een start en verzamel je elementen waar je later thuis goed mee verder kan. In de workshop helpen oefeningen en opdrachten je op gang. Schrijftechnisch gaat het om onderwerpen als perspectief, tijdsverloop, structuur, thema’s en stijl.

Verblijf
De workshop vindt plaats op landgoed en camping Quinta do Tapadinho, gelegen aan de rand van het oude dorp, Vila Nova de Oliveirinha, op 10 minuten loopafstand. Het landgoed is exclusief voor de deelnemers van de workshop. Het bijzondere aan deze plek is dat je overal rondom een mooi uitzicht hebt. Hier geniet je, naast de vogelgeluiden, van rust, ruimte en privacy maar vooral van de stilte. Je verblijft in een sfeervol ingerichte tent met een riante leefruimte in een omgeving met zicht op de vele olijfbomen, verschillende subtropische planten en een privé zwembad. Voor meer informatie en foto’s: https://olamoita.nl/locatie-workshop/

Informatie en/of aanmelding
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan telefonisch via whatsapp, via e-mail of door het invullen van het contactformulier. Na aanmelding neem ik contact met jou op voor het maken van een telefonische afspraak. Tijdens ons gesprek krijg je meer informatie over de inhoud en werkwijze van de workshop en kijken we gezamenlijk of de workshop aansluit bij jouw verwachtingen.

Meld je aan

Overige informatie

De eerste schrijfworkshop is 6 september 2022 met succes afgerond. Een impressie: https://olamoita.nl/workshop-levensverhaal-een-succes

 

Groepsgrootte
Een kleine groep van maximaal 6 deelnemers.

Datum en tijd
Nader te bepalen in de zomer 2023.