7-daagse zomerworkshop ‘Schrijf je eigen levensverhaal, een reis door je leven’

7-daagse zomerworkshop ‘Schrijf je eigen levensverhaal, een reis door je leven’

Annie van Gansewinkel geeft deze schrijfworkshop. Meer informatie over haar kun je vinden op: www.annievangansewinkel.nl

Wil je je eigen levensverhaal opschrijven of een episode uit je leven vastleggen in combinatie met leuke uitstapjes, een mooie omgeving en lekker eten in het groene hart van Portugal waar het authentieke Portugese karakter nog bewaard is gebleven? Dan is deze workshop iets voor jou!

In een ontspannen sfeer schrijven en reflecteren en ondertussen genieten van een prachtige omgeving en de mooie dingen van het leven. Schrijfervaring heb je niet nodig.

Meld je aan

Inhoud

Op reis, als je afstand hebt van je gewone leven, leer je jezelf vaak beter kennen. Reizen is ontdekken, proeven, ruiken, luisteren, kijken en voelen. Met al je zintuigen ervaren wat een andere omgeving met je doet, hoe alles op je inwerkt en doorwerkt. Je zintuigen komen op scherp te staan en dat helpt je bij het schrijven en boort een extra laag aan in je levensverhaal.

Je kiest zelf hoe je je ervaringen wilt vormgeven, zoals een autobiografie, column, gedicht, roman, sprookje of andere creatieve vorm. Tijdens de workshop maak je een start en verzamel je elementen waar je later thuis goed mee verder kan. In de workshop helpen oefeningen en opdrachten je op gang. Schrijftechnisch gaat het om onderwerpen als perspectief, tijdsverloop, structuur, thema’s en stijl.

De uitstapjes zijn in samenwerking met de lokale mensen en maken de workshop intenser.

Telefonisch contact
Heb je interesse? Ben je nieuwsgierig wat de workshop jou te bieden heeft? Weet je het nog niet zeker en wil je eerst meer weten? Wat je motivatie ook is, je bent van harte welkom om je aan te melden!

Vul het contactformulier in met je naam, telefoonnummer en e-mail adres, dan neem ik contact met jou op. Tijdens ons gesprek krijg je meer informatie over het programma en kijken we gezamenlijk of de workshop aansluit bij jouw verwachtingen. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Meld je aan

Extra informatie

Verblijf
Je verblijft in een sfeervol ingerichte tent op een prachtig rustig gelegen landgoed en camping met privé zwembad en gratis wifi in een landelijke omgeving met verschillende bloemen, olijfbomen en overal een mooi uitzicht.  Het authentieke dorp is op 10 minuten loopafstand. De locatie is exclusief voor de deelnemers van de workshop.

Groepsgrootte
Een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Datum en tijd
Dinsdag 6 september tot en met maandag 12 september 2022.

Deze week kost € 595,=. Dat is inclusief:

  • 6 x overnachting in een sfeervol ingerichte tent op een mooie locatie, inclusief ontbijt.
  • Welkomst- en afscheidsdiner in Portugese sfeer, inclusief frisdrank en wijn.
  • Activiteit bezoek lokale markt en traditioneel koken samen met een Portugese chefkok.
  • Activiteit fietsafdaling over de voormalige oude spoorlijn door de natuur en dorpjes.
  • Cursusprogramma, oefeningen, opdrachten, individuele sessies, inclusief koffie, thee, water.

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op. Mail naar: info@olamoita.nl t.a.v. Patricia te Braak.