Locatie Workshop
Fotoimpressie

Een paradijs van rust en ruimte in het groene hart van Portugal, regio Coimbra

De workshops vinden plaats op een prachtig rustiek gelegen camping en landgoed Quinta do Tapadinho met het authentieke dorp Vila Nova de Oliveirinha op 10 minuten loopafstand. De locatie is exclusief voor de deelnemers van de workshop. In het dorp is er een klein winkeltje voor de eerste levensbehoeften en er zijn twee kleine cafés. Je verblijft in een sfeervol ingerichte kwaliteitstent in een omgeving met verschillende bloemen, planten en olijfbomen en een zwembad. Overal heb je een mooi uitzicht. Over de gehele camping is gratis Wifi. Het sanitair is nieuw en ruim. Aan de rand van het dorp bevindt zich een olijfmuseum met een restaurant dat een schitterend uitzicht heeft op de Serra da Estrela, de hoogste bergtop van Portugal.

Camping
Camping
Camping met zoutwater zwembad

Stijlvolle accommodatie

Met een diameter van 5 meter en een vloeroppervlak van 19,6 m² staat de Canvas tent garant voor een sfeervol verblijf. Een kwalitatief hoogwaardige tent met een stijlvol uiterlijk en een riante leefruimte. Het Pro Canvas tentdoek is zowel waterdicht als ademend en gemaakt van 100% katoen. De tent draagt het officiële Seal of Cotton®. Het canvas is een zacht, natuurlijk, aards beige dat binnen en buiten oplicht bij kunstlicht en natuurlijk licht. Naast de traditionele canvas deur beschikt de tent over een hordeur met geïntegreerde muggengaas. De tent is voorzien van vier ramen en vier ventilatieopeningen met fijn gaas om insecten buiten te houden terwijl er toch ventilatie en luchtstroming aanwezig blijft. Ook kan de hele onderste rand van de tent eraf geritst worden met muggennet om op warme dagen de tent te laten luchten.

De Canvas tenten zijn door de eigenaren van het landgoed nieuw ingekocht en door hen sfeervol ingericht met een mix van eenvoud en allure.

Uitzicht bovenaan de camping bij de receptie
En eeuwenoude traditie: bedevaart van de herders en hun kuddes naar de kapel in São Geraldo om hun dieren te zegenen.