Eerste Workshop Levensverhaal 2022 een succes!

Op 6 september 2022 vond de eerste 7-daagse workshop van Olá Moita plaats. We kijken terug op een mooie en geslaagde workshop Levensverhaal op landgoed en camping Quinta do Tapadinho in het oude Portugese dorpje Vila Nova de Oliveirinha.

De deelnemers hebben genoten van de zon, de cultuur en de natuur, maar vooral van de inspirerende en fijne schrijfsessies van Annie van Gansewinkel. Als ontspanning hebben we gefietst door het prachtige landschap van midden Portugal en de week afgesloten met een gezellige kookworkshop, verzorgd door de chef João Quaresma, waar we gezamenlijk een traditionele lunch hebben bereid in een authentieke keuken op een landgoed van Quinta Chão da Bispa. Onderstaande foto’s spreken voor zich.

Hier zit ik dan, als deelnemer, onder een partytent als beschutting tegen de zon, uitkijkend over de mooie terrasvormige camping met weids uitzicht naar de bergen in Portugal. Tevens erg nieuwsgierig hoe de zomer schrijfworkshop “schrijf je eigen levensverhaal” voor mij zou gaan uitpakken.

Ik vond de locatie prachtig en uniek. Een uitstraling van rust en ik kon wel uren kijken naar de vergezichten die in mijn beleving steeds veranderde.

Een workshop gegeven door een zeer ervaren schrijfster en schrijfdocente. Mijn complimenten hoe zij zich heeft voorbereid en het heeft aangepakt. Het geven van opdrachten afgewisseld met schrijf technische tips en de mogelijkheid om persoonlijk met haar te sparren om antwoord te krijgen op mijn specifieke vragen. Hoe mooi is dat wel niet!

Ik wil de organisatie en de eigenaren van de camping bedanken voor alles. Ik heb een super week gehad. Vooral de activiteiten in het programma gaven de workshop een extra dimensie. Top! Het had voor mij echt langer mogen duren.

Suset Wijnveldt

Hoe kijkt Annie terug op de schrijfworkshop Levensverhaal? Lees hier haar blog!

nl_NLDutch