7-daagse workshop Tekenreis ✍ Portugal, sept. 2023

7-daagse workshop Tekenreis ✍ Portugal, sept. 2023

Je gaat op reis en neemt mee …. je tekenpen! Van tekenen word je blij en mindful. Een week lang vullen we ons schetsboek vol geuren, smaken, lijnen en kleuren. Ontspannen op je eigen niveau en in je eigen stijl. Onder de inspirerende begeleiding van live tekenaar Josephine Moons.

Weekprogramma

Inhoud

We laten ons inspireren door de omgeving en elkaar en gaan met speelse oefeningen aan de slag. We nodigen ons innerlijke kind uit. Perfectie laten we los. De interne criticus mag thuis blijven ;-). Spelenderwijs helpt Josephine je over je hobbels heen en krijg je tips & tricks. Een feest voor de zintuigen!

Datum
Dinsdag 12 september tot en met maandag 18 september 2023.

Voor wie
Voor een ieder die van tekenen, rust, natuur en ’n beetje luxe kamperen houdt in combinatie met leuke uitstapjes en lekker eten in een mooie omgeving. De tekenreis is voor zowel beginners als gevorderden.

Behalve het tekenen is er voldoende gelegenheid om te relaxen, de authentieke sfeer van de omgeving te proeven en kennis te maken met de Portugese manier van leven. Het is op de eerste plaats vakantie, dus we tekenen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Er staan twee leuke uitstapjes op het programma om de (eet)cultuur en de regio beter te leren kennen.

Groepsgrootte
Een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Verblijf op de Quinta
Je verblijft op landgoed en camping Quinta do Tapadinho, gelegen aan de rand van het oude dorp, Vila Nova de Oliveirinha, op 10 minuten loopafstand. Het landgoed is exclusief voor de deelnemers van de workshop. Op de camping is gratis wifi beschikbaar. Het bijzondere aan deze plek is dat je overal een mooi uitzicht hebt. Op bossen, bergen, rotspartijen en een weids dal. Hier geniet je, naast de vogelgeluiden, van rust, ruimte en privacy, maar vooral van de stilte. Je verblijft in een ruime sfeervol ingerichte tent met bed in een omgeving met zicht op de vele olijfbomen, subtropische planten en een zwembad. Klik hier voor de foto’s van het verblijf en de omgeving.

De eigenaren van het landgoed, Sandro en Josephien, houden van koken en zorgen voor een heerlijk ontbijtbuffet, de lunch en het avondeten op de Quinta waarbij ze ook de authentieke Portugese keuken naar voren laten komen.

Informatie en/of aanmelding
Heb je zin om mee te gaan? Leuk!  Meld je dan aan via dit aanmeldformulier of klik hieronder op de groene button. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik licht een en ander graag toe. Je kunt mij bereiken via whatsapp, via e-mail of via het contactformulier.

Overige informatie

Informatie workshop
Op de dag van aankomst organiseren wij een welkomstdiner in Portugese sfeer. Tijdens het diner krijg je uitleg over het programma van de week.

Een week voor de startdatum van de workshop ontvang je per e-mail een uitnodiging met relevante informatie en een digitaal reisgidsje van Olá Moita. Je vindt in dit reisgidsje informatie over de workshop, het dorp Vila Nova de Oliveirinha en leuke weetjes & tips. Als voorpret vóór de reis en als napret ná de reis.

Hoe kom je naar ons toe?

Vliegen
Je vliegt op Porto, Aeroporto Francisco Sá Carneiro. Vliegtijd: 2½ uur. Goedkope vluchten zijn te boeken via Ryanair vanuit Eindhoven, Maastricht. Brussel of Düsseldorf of via Transavia vanuit Amsterdam en Rotterdam.

Eigen vervoer
Vanaf Nederland is het ongeveer 2000 kilometer rijden naar Portugal, Vila Nova de Oliveirinha, dus ongeveer twee dagen rijden. De snelste route is via de (deels) tolwegen Parijs, Bordeaux, San Sebastian, Burgos, Valladolid, Salamanca, Cuidad Rodrigo, de grens over bij Vilar Formoso en dan richting Guarda. Vanaf Guarda is het nog ongeveer 90 kilometer.

Openbaar vervoer
Bus: Flixbus, vanaf Amsterdam.
Bus: Rede Expressos, vanaf Parijs.

nl_NLDutch